SRV wagen on tour, wat was het mooi!

Van 14 tot en met 19 september reed de SRV wagen van het project ‘Een nieuwe tijd! Wederopbouw in de Achterhoek’ door onze gemeente.

De wagen bezocht scholen en ging de wijk in. ‘Van kop tot kont chef’ Nel Schellekens stond bij de SRV-wagen op de Markt om te laten zien hoe je slim en duurzaam met voeding om kunt gaan. Leerlingen van obs De Schakel hebben samen met wethouder Henk Jan Tannemaat appels aangeboden bij de Achterhoekse SapPers tijdens de warenmarkt. Er was een Ecotour met elektrische buggy’s langs een aantal duurzame locaties in onze gemeente. De Klimaatcampagne ‘Klimaatwijs Winterswijk’ is van start gegaan met de Steenbreekactie. Inwoners leverden een steen in voor een plantje. De afsluiter was de super gezellige en geslaagde Vintage Markt bij het strandbad.

Het was een prachtige week met een vol programma en veel afwisseling. Bij de SRV wagen waren er boeiende gesprekken met enthousiaste inwoners. Wij kijken er met een voldaan gevoel op terug. De winnaar om een foto van jezelf met de SRV wagen in te sturen is Inge Wassink-Droppers. Zij ontvangt binnenkort de kekke retro radio. Iedereen bedankt die een bijdrage heeft geleverd aan het afwisselende programma rond de SRV wagen. Samen bouwen we verder aan een mooi Winterswijk.

 

Benieuwd naar het verslag van Omroep Gelderland over de SRV wagen | Bekijk hier  >>

Logo Een nieuwe tijd Achterhoek