Je naam op een kerk laten zetten? Het kan voor 5 euro in Winterswijk!

WINTERSWIJK - Je eigen naam of een persoonlijke boodschap laten plaatsen op de Jacobskerk In Winterswijk. De Protestantse Gemeente Winterswijk biedt geïnteresseerden de kans om een tekst van maximaal zes regels te laten aanbrengen op een ‘eigen’ lei tijdens de lopende vervanging van het leiendak van de kerk.

Tot 31 januari staan in de Jacobskerk en Zonnebrinkkerk paarse dozen waar een enveloppe met 5 euro en een naam of persoonlijke boodschap in kan worden gedaan. Een groep schrijvers zal de teksten met speciale stiften op de onderkant van de leien schrijven en die leien worden dan als blok aan de zuidzijde van het dak geplaatst.”
‘Op deze manier wordt een stukje dak heel persoonlijk van u en staat uw tekst voor heel lang boven op de kerk’, zo schrijft het College van Rentmeesters in het orgaan Kerkenwerk. Het initiatief is genomen om extra aandacht te besteden aan het nieuwe leiendak. Iedereen mag meedoen, alleen ongepaste teksten worden niet verwerkt.

 

Bron: 

Hut, M. (2020, 8 januari). Je naam op een kerk laten zetten? Het kan voor 5 euro in Winterswijk. Geraadpleegd van www.gelderlander.nl/winterswijk/je-naam-op-een-kerk-laten-zetten-het-kan-voor-5-euro-in-winterswijk~aefbc322/