Bekijk de expositie ‘Verduurzaming van monumenten’

Datum: vanaf 1 april 2022 tot 16 mei 2022
Locatie: Stadhuis Groenlo

Waarom deze expositie

Om gemeenten te ondersteunen bij het verduurzamen van de monumenten in hun gemeente, ontwikkelde de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) een reizende expositie. Tot en met 30 maart  was deze expositie te zien in het raadhuis aan het Mevr. Kuipers-Rietbergplein in Winterswijk. Nu staat de expositie in het Stadhuis aan de Kevelderstraat 1 te Groenlo. Daarna reist de expositie door, via een korte stop bij de Brabanthallen, naar Aalten.

Doel van de expositie

Met de expositie willen de drie gemeenten de monumenteigenaren informatie geven op gebied van verduurzaming van historische gebouwen. Ook voor inwoners is de expositie interessant en zij zijn dan ook van harte welkom om een kijkje te nemen. De expositie is op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur te bekijken.

Foto | opening expositie ‘Verduurzaming van monumenten’ - van links naar rechts: wethouders Henk Jan Tannemaat (gemeente Winterswijk), Martin Veldhuizen (gemeente Aalten), Marieke Frank (gemeente Oost Gelre) en Marjolein Verschuur (Rijksdienst Cultureel Erfgoed).

Foto opening expositie ‘Verduurzaming van monumenten’

Van links naar rechts: wethouders Henk Jan Tannemaat (gemeente Winterswijk), Martin Veldhuizen (gemeente Aalten), Marieke Frank (gemeente Oost Gelre) en Marjolein Verschuur (Rijksdienst Cultureel Erfgoed).